Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz ...

Köyümüz Orta Mahalle sakinlerinden Sema -Temel Kılıçarslan’ın oğlu Nazif Kılıçarslan, Kars Arpaçaylı Şeniz Ağbulak ile nişanlandı. Nazif Kılıçarslan ile Şeniz Ağbulak dün (04 Ocak 2013) akşam aile arasında yapılan bir törenle nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını attılar. Güzel sıcak bir ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından Nazif Kılıçarslan’ın babası Temel Kılıçarslan, “Allah’ın emri Peygamberin kavliyle kızınız Şeniz’i oğlumuz Nazif’e istiyoruz” dedi. Aile büyükleri tarafından söz hakkı Şeniz Ağbulak’ın amcasına verildi. Ağbulak’ın amcası, “ Gençler birbirlerini sevip beğenmişse bize sadece evet demek düşer” dedi.



Kız isteme töreninin ardından kahveler içildi, yüzükler takıldı. Bu arada nişan pastası kesilirken genç çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Gecede nişanlanan çift, arkadaşlarının objektiflerine poz vererek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi..



Yapılan bu nişanın mutluluklarına mutluluk kattığını dile getiren Kılıçarslan ve Ağbulak,” Evlilik yolunda çıktığımız bu yolda, birbirimize bir ömür boyunca beraber olacağımıza dair söz verdik. Gerek iyi günde, gerekse kötü günde hep yan yana olacağız” dediler.



Hiçbir zaman birbirlerini üzmeyeceklerini dile getiren genç çift, “Allah böyle mutluluğu tüm bekarlara nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladılar.



Nazif Kılıçarslan’ın kuzeni ve sitemiz yöneticisi Ünal Kılıçarlan ise yaptığı açıklamada, “Dün akşam yapılan nişanla genç çiftimiz geceye damgalarını vurdular. Birbirlerine çok yakıştılar. Böyle mutluluğu Allah tüm bekarlara nasip etsin. Nazif ve Şeniz’e bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve kendilerini kutluyorum.” dedi.

Nişanlanan gençlere hayırlı olmasını diler, yüce Allah’tan tamamına ermesini niyaz ederiz. www.ismailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 2605  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 05.01.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !