Amasra - Safranbolu Gezisi (İsmailbeyli Köyü)...

İsmailbeyli Köyü Derneği genç yönetimiyle yapmış olduğu çalışmalara dur durak vermeden devam ediyor. Genç yönetimin şimdiki projesi 7 Kasım Cumartesi gecesi yola çıkmak üzere Amasra-Safranbolu Gezi Programı. Pazar sabahı varılarak gün boyu gezilip aynı gün İstanbul'a geri dönülecek olan tur ücreti ; Derneğe Üye olupta Aidatını ödeyenlere: 50 TL , Üye olupta aidatını ödemeyenlere ve üye olmayanlara 60 TL.

Derneğine sahip çıkan köylülerine ayrıcalık sunmayı hedefleyen İsmailbeyli Köyü Derneği, bundan sonraki süreçte de gerek ücretli gerek ücretsiz tüm organizasyonlarında aidat verenlere kolaylık sağlayacağını açıkladı. Gezi için kayıtlar başladı. Kayıtlarda ücretler gezi öncesinden teslim alınacak. Yemekler şimdilik herkesin kendisine ait olurken , yanında yemek getirmeyenler için Safranbolu'nun meşhur bir restaurant'ında durularak 20-25 TL ücretli tesise girilmesi düşünülüyor.

Yemeğini yanında getirenler için ayrı bir konsept düşünülürken , otobüste sabah kahvaltısı ikramı dernek tarafından verilecek.

Gezi günübirlik olup , otobüsün markası Travego yada 0403 Mercedes-Benz olacak. Gezi için kayıtlar başladı. Kontenjan sınırlı sayıda olduğundan bir an önce yerlerinizi 0543 743 88 40 - 0506 812 27 40 (Turkcell) numaralı telefonlardan Oğuzhan KILIÇARSLAN'a ayırtabilirsiniz.
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 778  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 03.11.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !