İsmailbeyli Köyü 24 Mayıs'ta Kent Orman'da Buluşuyor...

Tüm Ayrıntılar - İsmailbeyli Köyü Derneği'nin organize ettiği Geleneksel 4. İsmailbeyli Köyü Pikniği bu yıl Ümraniye Hekimbaşı Kent Orman tesislerinde 24 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. İBB ile gerekli yazışmaları hallederek izin alan dernek yetkilileri pikniğin güzel geçmesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Piknikte organize konusunda yada fikir konusunda yardımcı olmak isteyenlerin fikrine açık olan İsmailbeyli Köyü Derneği piknik hakkında bilgi verdi. Açıklamaya göre; pikni alanında oturma bankları bulunmuyor halı veya hasırlarınızı getirmeniz gerekiyor , Piknik alanında resmi olarak mangal yapmak yasak , Piknik alanında çocuk parkı bulunuyor, Piknik alanında Wc bulunuyor, Piknik alanında Ücretsiz Otopark bulunuyor , Piknik alanında Futbol sahası bulunuyor , Piknik alanı Meşe ağaçlarıyla kaplı olup Polen ve Kene korkusu bulunmuyor. Piknik alanında çeşitli eğlenceler düzenleyecek olan İsmailbeyli Köyü Derneği ayrıca çekiliş yapacak. Çekilişte verilecek ufak hediyelerin yanında büyük hediye olarak 1 Adet Görele bileti bulunuyor. Piknik için servis imkanı isteyenlerin 0543 743 88 40 - 0506 812 27 40 numaralı telefondan irtibat kurarak servis isteklerini iletmeleri gerekiyor. Bilgilerinize arz ederiz. İsmailbeyli Köyü Derneği

Adres Tarifi:
Ümraniye'den gelenler için; Ümraniye'den Üsküdar'a gidiş yönünden Sonduraktan aşağı inen Kazım Karabekir , İnkılap Mahallesi sapağına sapınız. Yol boyunu dümdüz takip ediniz. Carrefour , Ümraniye Bld. Evlendirme Dairesini geçiniz. Çavuşbaşı sapağını geçiniz. Katı atık arıtma tesisini geçiniz. Cezaevini geçiniz. Yolun solunda Ümraniye Belediyesi Spor Tesislerini gördüğünüzde yolun sağına bakarak 100 metre sonra Kent Orman Tesislerine giriş yapabilirsiniz.

Karşıdan-Üsküdar'dan gelenler için: Altunizade Millet Bahçesinin ordan Şile istikametine doğru Şile otobanına giriniz. Tüneli ve Libadiye sapağını geçtikten sonra 2. Tüneli de (Tantavi tüneli) geçiniz. Bir süre sonra sağ taraftan Ümraniye Küçüksu sapağına giriş yapınız ve ışıklardan sola dönerek yolu dümdüz takip ediniz. Carrefour , Ümraniye Bld. Evlendirme Dairesini geçiniz. Çavuşbaşı sapağını geçiniz. Katı atık arıtma tesisini geçiniz. Cezaevini geçiniz. Yolun solunda Ümraniye Belediyesi Spor Tesislerini gördüğünüzde yolun sağına bakarak 100 metre sonra Kent Orman Tesislerine giriş yapabilirsiniz.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 980  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 17.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !