Giresun Medya'dan Oğuzhan KILIÇARSLAN'a Plaket...

Fotoğraflı - Giresun Medya Platformu geleneksel hale getirdiği Giresun tanıtımına hizmeti geçenlere verdiği ödüllerden bu yıl kazananlar ödüllerini aldı. Giresun Medya Platformu ilkini geçen sene verdiği ödüllerden sonra bu yıl da Giresun’u gerek yerel gerekse ulusal bazda tanıtan kişi ve kurumlara ödüllerini Feshane Giresun Günleri’nde verdi. Ödüle Köyümüz gençlerinden Dernek Başkanımız ve Oğuzhan Kılıçarslan’da layık görüldü. Ödülünü Giresun Medya Platformu adına Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’ndan alan göreleses.com ve karadenizbirlik.com kurucusu ve Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Kılıçarslan, “Böyle bir ödül almaktan dolayı mutluyum. Giresun’u tanıtmaktaki katkılarımdan dolayı verilen bu ödül beni çok daha fazla güdüleyecek. Giresun’u daha fazla nasıl tanıtabiliriz diye daha çok düşüneceğim, daha çok çalışacağım. Keşke ben ve benim gibi daha çok genç arkadaş çıksa hep birlikte ortak bir şeyler üretsek. Giresunlu işadamlarımız ve Giresun’a gönül bağıyla destek veren diğer işadamları keşke daha çok destek çıksalar maddi anlamda da daha çok projeler hayata geçirilebilse. Bundan sonraki tüm gayretimiz bu yönde devam edecek. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu son zamanlardaki artan milliyetçiliğimiz ile beraber Giresun’culuk daha çok gelişecek ve Giresun’un daha çok tanıtılması , Giresun’un daha çok hizmet alması yönünde hak ettiğimiz değeri göreceğiz. İnanıyorum ki Ankara’dakiler bizleri artık çok daha sık görecek , çok daha sık temas kuracak. Bana bu ödülü layık gören değerli arkadaşlarım Giresun Medya Platformuna ve ödülü verme hususunda nezaketini esirgemeyen Sayın Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’na teşekkür ederim.” dedi.

Giresun Medya Platformu yaptığı açıklamada; “Giresun’un tanıtılması alanında ve Giresun’un sorunlarına eğilen arkadaşlarımıza bu ödülü vermekten dolayı mutluyuz. Medya olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Umuyoruz ki Feshane’de başlattığımız “Çanakçı’ya Yol, Tirebolu’ya Tren, Eğribel’e Tünel” kampanyamız ile de gerekli mercilere baskı yaparak Giresun’un hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağız.”

Ödülleri Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Görele Belediye Başkanı Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, GİRDEF Genel Başkanı Sıtkı Ada, TİRDEF Genel Başkan Vekili Haldun Domaç ve Giresun Günleri Organizatörü Hasan Turan verdiler.






GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 781  )
[ Ekleyen  (Sabri Kılıçarslan - GİRMEP - İBHA) | 11.05.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !