Eski Başkan Köksal EŞKİN'den Veda Yazısı

Giresun Görele İsmailbeyli Köyü Yardımlaşma Derneğinin 2005 - 2007 ile 2007 - 2009 yılları arasında 2 dönemdir derneğimizin başkanlığını yaptığım bu kutsal görevi yönetimde bulunan arkadaşlarımla beraber 11 Nisan 2009 Pazar günü yapılan olağan genel kurulda yeniden aday olmayarak görevlerimizi yeni yönetim kuruluna devrettik. Derneğimizin başkanı olarak bulunduğum 4 yıllık dönem içerisinde yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar ve diğer yöre dernekleri ile sivil toplum örgütleri içerisinde köyümüzü en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.

Değerli Köylülerim. 14 yıl önce kurulan derneğimizin 2005 yılında yapılan genel kurulunda yönetim yetkisini bizlere verdiniz. Ben ve arkadaşlarımda sizlerden aldığımız yetki ile köyümüzü, derneğimizi, kültürümüzü yaşatmak için bu yola koyulduk. Bizler bu yolda sizlere hizmet edebildiysek bizim en büyük mutluluğumuzdur. Bu yol, üyesi bulunduğumuz toplum için gönüllülük esasına dayalı bir hizmet ve bayrak yarışıdır.

Bizler bu 4 yıl içinde derneğimizin bayrağını en iyi yerlere taşımaya gayret ettik. Şimdi bu bayrağı yeni bir genç ekibe devretmenin gururunu yaşayacağız. Bizler bu görevi devretsek de bireyler olarak görev hiçbir zaman bitmeyecek. Bizlerden sonra gelecek olan yeni yönetimin her zaman yanında olacağız. Zaten her zaman olduğu gibi yeni seçilen 5 kişi ile dernek amacına ulaşamaz. Her üye kendini bir yönetici gibi görmeli. Bizlerde sizlerin verdiği destek olmasaydı hiçbir şey yapamazdık. Onun için hepimiz içimizdeki İsmailbeyli’li olma sevdası ile derneğimize sahip çıkalım. Beraber birlik içinde yeni umutlara ve aydınlık günlere ulaşalım.

Derneğimizi kuran 14. yıla taşınmasında emeği geçmiş tüm yönetim kurulu başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, çalışma dönemlerimdeki yönetim kurulu arkadaşlarıma, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve köylülerimize, derneğimiz gençlik komisyonuna, yaptığımız etkinliklerde her zaman yanımızda olan köylülerimize eğitim bursu verilmesinde katkılarını sunan köylülerime ve benim bu görevde başarılı olmam için bildiklerini benimle paylaşan ve yanımda olan büyüklerime teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Derneğimizin daha nice yıllara ulaşmasında görüşmek üzere Hoşçakalın.

Köksal Eşkin


GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 731  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 14.04.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !