Muhtarımızdan Bir Başarı Daha...

İsmailbeyli Köyü ilk okulunun kullanım hakkı için verilen mücadelede, kazanan taraf köy muhtarlığı oldu... İl Milli Eğitim müdürlüğüne, köy ilk okulunun, kullanım hakkını alabilmek için, köy dışından ticari kullanım amaçlı dilekçe verildi. Muhtarımız, Giresun valiliği, İl özel idare müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile kar kış, yağmur çamur demeden hemen hemen her gün yaptığı mükerrer görüşmeler sonucunda köyümüzün sembolü olan okulumuzun köy muhtarlığı kullanımına kalmasını sağlamıştır.

Okulu vermemek için büyük çaba sarf eden köy muhtarı, okulun ve arsanın İsmailbeyli Köyüne ait olduğunu değerlendirilecekse köy halkının değerlendirmesini istediğini belirtti. Karademir; ”Yaklaşık 35 gün önce Milli Eğitim Müdürlüğüne okulun kullanım amacı ile ilgili dilekçe verdiklerini, bugün (dün) beni telefon ile arayarak , okulun kullanım hakkını Köy Muhtarlığına verdiklerini bildirdiler” diyerek, sözlerini; şuan anda okulumuzda Karadeniz Sahil yolu kapsamında kalan işçiler var onlar, çıkar çıkmaz projelerimize başalayacağız. diyerek tamamladı.

www.ismailbeylikoyu.com olarak okulu kendi köy halkına bırakmak için vermiş olduğu bu mücadeleden dolayı kutlar, teşekkürlerimizi sunarız. Hayırlı olsun tüm köy halkımıza.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 834  )
[ Ekleyen  (Sabri Kılıçarslan) | 27.02.2008 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !