İSMAİLBEYLİ KÖYÜ ‘BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ’...

Giresun, Görele ilçesi İsmailbeyli Köyü Derneği’nin Mavi Karadeniz TV ekranlarında gerçekleştirdiği program son derece harika geçti. Programa yaklaşık 180 kişi katılırken , gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda renkli görüntüler yaşandı. 26 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayan programa çok sayıda köylü ve misafir katılırken İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları da salondaki yerlerini aldı. Ayrıca ilerleyen vakitlerde Görele Dernekler Birliği başkanı Birol Kardaş’ta programa katılarak kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına Görele Fakültesine değinen Kardaş herkesin buna destek vermesini beklediğini ifade ederek annesinin İsmailbeyli’li olduğunu söyleyerek , İsmailbeyli Köyü’nün kendisinde ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Salim Işıklı’nın sunduğu programa sanatçı olarak yine İsmailbeyli Köyü’nden olan Mahmut Uzunöner katıldı. Tempo Tv’deki yarışma programıyla adını duyuran Mahmut Uzunöner gecenin ilerleyen saatlerinde söylediği Türküler ve Kemençesiyle salondakileri adeta coşturdu.

Geceye İsmailbeyli Köyü Derneğinden Başkan Köksal Eşkin, Başkan Yrd. Okan Kılıçarslan, Genel Sekreter Atilla Cirit, Yön Kurulu Üyeleri Erdoğan Karademir ile Muharrem Uzunöner ayrıca Gençlik Kollarından Oğuzhan Kılıçarslan, Gülay Kılıçarslan, Ömer Palak, Ayben Kocabaş , Erkan Kılıçarslan, Harun Yenitürk katıldı.

Gecede söz alan dernek yönetimi , dernekçiliğin oldukça zor olduğunu ve halkın daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini ifade ederek, salonu tıklım tıklım dolduran tüm İsmailbeyli Köyü halkına teşekkürlerini sundular. Geceye ayrıca katılan İsmailbeyli Köyü Derneği Gençlik Kolları ise kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, 2006 yılından itibaren pek çok başarıya imza atarak “Birlik” adına çok mesafe kat ettiklerini , gelecek etkinliklerde de köylülerinin desteklerinin devamını dilediklerini belirttiler.

Programa yoğun ilgi gösteren İsmailbeyli Köyü halkı doyasıya eğlendi. Köy gençlerinden folklor ve horon bilgisi olanların ön plana çıktığı sahne gösterilerinde , değişik oyun stilleriyle geceye renk katan bazı köylüler izleyenlere doyumsuz anlar yaşattı. Geceye katılan tüm köylüler mutlu şekilde ayrılırken yetkililer ve emeği geçenlere teşekkürlerini coşkulu alkışlarıyla sundular.

İsmailbeyli Köyü Derneği’nin gece yayın programının görüntüsü Perşembe günü Mavi Karadeniz TV’de yayınlanacak. Program gün ve saatinin daha sonra netleşeceğini bildiren yetkililer kesin olarak bilgisi www.ismailbeylikoyu.com ‘dan öğrenebileceklerini ifade ettiler.












GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1059  )
[ Ekleyen  (Oğuzhan Kılıçarslan) | 28.01.2008 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !