80'li Yılların Köyümüz Efsane Futbol Takımı...

O dönem ellerindeki imkanlar çerçevesinde köyde yaşamlarını sürmeye çalışan, imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen yine de eğlenen gençler vardı. İsmailbeyli Köyü adını ilk duyurmayı başaran 1980’li yılları gençlerinin askere gitmeleri, köyde o yıllardan sonra kalabalık bir gençlik grubunu görme imkanını yaz aylarında mümkün kılmıştır. Bu tür gençlik yıllar sonra yine futbolla 2006 yılında İstanbul’da biraraya gelmiş, uzun sürmeden o gençlikte dağılmıştır. 1984’ten itibaren askere giderek köyde gençlik grubunu ellerinde olmayan nedenle, yaprak dökümü misali bir bir dağıtmışlardır. Geri dönüşler sonrası hayat şartları onları bir araya getirmemiş, hepsi olmasa bile bazıları sadece yaz aylarında köyde veya özel günlerde İstanbul’da bir araya gelmişlerdir.

Sabri Kılıçarslan’ın hazırlıklarına başladığı, 1980’li yıllara Görele’de damgasını vuran İsmailbeyli Köyü futbol takımının tanıtımı en kısa zaman da resimleriyle yine kendi köylerinin web sitesinde tanıtılacaklardır.

Kişilerin kendi ağzından anlatıldığı, fotoğrafların ölümsüzleştirdiği unutulmaz maçlar, korner den gol atan, rakip futbolcunun kasti yaptığı faul ve sonrasında 30 metre sürüklenen, rakip futbolcuya çalım atıp geri dönerek tekrar çalımlayan, bacakarası final golü atan gencimiz, atom karınca – kedi kaleci - tilki – demirel vs. lakaplı futbolcular ve dahası, ayrıca Köyümüzde anlatılan efsaneler en kısa zaman da bu sitede. Sizin siteniz ismailbeylikoyu.com’da.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 846  )
[ Ekleyen  (İBHA - Sabri Kılıçarslan) | 18.11.2007 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !