İsmailbeyli Köyü Yazılı Basınada El Attı…

İsmailbeyli Köyü yepyeni değerleri Türkiye’ye kazandırmaya devam ediyor. Bir çok meslek grubuna önemli insanlar çıkarmış ve gururlanmıştır. Haklı gururlarından birini de yazılı basında yaşıyor… Köyümüz Orta Mahalle sakinlerinden Abdullah-Hatice KARADEMİR çiftinin 3. çocuğu olan Tayfun KARADEMİR, eğitimini sürdürdüğü Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi gazetecelik bölümünde sürdürmekle beraber VATAN gazetesinde meslek hayatına muhabir olarak başladı. Genç yaşına rağmen birçok dergiye çektiği kapak fotoğrafları ve yazdığı yazılarla adını basın camiasında duyurmaya başladı.



Küçük yaşlardan beri tarih ve siyasete olan düşkünlüğü onun gazetecilik mesleğini seçmesinde rol oynadığını söyledi. Karademir, “Gazetecelikte araştırma imkânları çok, bunun yanında herkesten önce bilginin sana gelmesi insanların yarın duyacakları olayları senin bir gün önceden duyman çok güzel bu nedenle gazeteciliği seçtim” dedi. Basın camiasında ise daha iyi yerlere gelmek için çok çalıştığını belirtti.

Ayrıca 1 Kasım’da İDO’nun sponsorluğunda Kadıköy iskelesi sergi salonunda yapılacak olan “İstanbul’da Martılar” isimli sergiye fotoğraflarıyla katılacak.

GERİ


Yorumlar(1) | Okunma : 915  )
[ Ekleyen  (İBHA - Sabri KILIÇARSLAN) | 04.10.2007 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

 

Yorum: TAYFUN KARDEşİM SENİ TEBRİK EDİYOR,BAşARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
Yazan: FİGEN 

(1)