Şaban Karademir'den Haber...

(İBHA – saat:17:45) Resimler haberin devamındadır... Öğle saatlerinde ameliyata giren Şaban Karademir için 17:30 itibari ile aldığımız haber, ameliyattan çıktığı, yoğun bakıma alındığı, yaklaşık 1-1.5 saat sonra kendisine gelebileceği yönündedir. Ayrıca Köylülerimiz de hastaneye sabah saatlerinden itibaren akın ederek, ailesini yalnız bırakmadılar. Geçmiş olsun dileklerimizi tekrar ileterek Allah’tan acil şifalar dileriz.







İBHA - Geçtiğimiz günlerde köyde kalp rahatsızlığı geçirerek, tedavisini İstanbul'da devam ettirmek için gelmiş ve anjiyo olmuş, anjiyo sonucunda 3 damarında tıkanlık görülmüştü. Ameliyat olmasına karar verilen Şaban Karademir 27/09/2007 (bugün) Perşembe günü Siyami Ersek Hastanesinde öğleye doğru ameliyat olacaktır. Kendisinin sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyenler, oğlu Yılmaz Karademir’den, 0533 964 41 48 nolu numarayı arayarak bilgi alabilirler. Şaban Karademir'e ve ailesine İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu - İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu olarak ALLAH'tan acil şifalar dileriz.

GERİ


Yorumlar(7) | Okunma : 2206  )
[ Ekleyen  (İBHA - İsmailbeyli Haber Ajansı) | 27.09.2007 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

 

Yorum: şABAN ABIME ALLAHTAN ACIL şIFALAR DILER BIRAN ÖNCE SAğLığıNA KAVUşMASNı TEMENNI EDERIM.DEğERLI AILESINE GEÇMIş OLSUN DILEKLERIMLE REGAİP KILIÇARSLAN
Yazan: REGAİP KILIÇARSLAN 

 

Yorum: şABAN AğBİYE ALLAHTAN ACİL şİFALAR DİLER,KENDİSİNE VE AİLESİNE GEÇMİş OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNAR ALLAHTAN BİRAN EVVEL ESKİ SAğLIğINA KAVUşMASINI DİLERİZ.
Yazan: Okan Kılıcarslan 

 

Yorum: şABAN AğBIYE ALLAHTAN ACIL şIFALAR DILER AILESINE GEÇMIş OLSUN DILEKLERIMIZI SUNAR,BIR AN EVVEL ESKI SAğLığıNA KAVUşMASıNı YÜCE RABBIMDEN NIYAZ EDERIM.
Yazan:  

 

Yorum: şABAN ABIYE YÜCE ALLAH'TAN ACIL şIFALAR DILIYORUM...
Yazan: ÜNAL 

 

Yorum: SEVGILI şABAN AğBEYMIZIN BÜGÜN OLACAK OLDUğU KALP AMELIYATıNDA YÜCE RABBIMIZIN IZNI ILE BAşARıLı GEÇMESINI VE ALLAHDAN ACIL şIFALAR DILERIM.BU GÜZEL AYDA TÜM DUALARıMıZ SENINLE BIRLIKTE SEVGILI şABAN AğBI ATILLA CIRIT
Yazan: Atilla Cirit 
(1) 2