Köyden Ameliyat Haberi...

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden köyümüz sakinlerinden Özden Kılıçarslan , ikinci kez ameliyat oldu. Kalçasında meydana gelen sağlık sorunu nedeniyle yaklaşık 4 ay önce ameliyat olan Özden Kılıçarslan, yeniden cerrahi bir operasyon geçirdi. Kılıçarslan, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde daha önce sağ kalçasından geçirdiği ameliyatın ardından salı günü sol kalçasından ameliyat oldu.

Ameliyatının iyi geçtiği ve moralinin yerinde olduğu öğrenilen Kılıçarslan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Doktorunun vereceği rapor doğrultusunda gelecek hafta taburcu olması bekleniyor.

İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu'ndan yayımlanan geçmiş olsun mesajında, "İsmailbeyli köyünün ilk ve tek internet haber sitesi İsmailbeylikoyu.Com'a uzun yıllardır köyden çektiği fotoğraf ve videolar ile büyük katkıda bulunan haber sorumlumuz Özden Kılıçarslan, köyün sosyal medyada tanıtılması için bizlerle birlikte büyük çaba gösterdi. Sağlık sorunları dolayısıyla sosyal medya paylaşımlarına geçici bir süreliğine ara versede biz kendisini çektiği fotoğraf ve videolar ile en kısa zamanda yeniden aramızda görmeyi diliyoruz. Geçirdiği ikinci ameliyatın ardından kendisine Yüce Allah'tan acil şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Haber: Ünal Kılıçarslan / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 86  )
[ Ekleyen  (Ünal Kılıçarslan / İBHA) | 28.9.2022 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !