Köyden Doğum Haberi...

Köyümüz Hocalı mahallesi sakinlerinden Yeşim-Temel Öner çifti, ikinci kez anne ve baba oldu. Yeşim-Temel Öner'in İstanbul'da kız bebekleri dünyaya geldi. Öner çifti, bu sabah Çamlıca Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde doğan bebeklerine Hazan Berra ismini verdi. Doğum sırasında eşi Yeşim hanımı yalnız bırakmayan Temel Öner, duygu dolu anlar yaşadı. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öner ailesinin 9 yaşında Nisa isminde bir kız çocukları daha bulunuyor.

Semra-Ömer Öner çifti ise Hazan Berra bebeğin dünyaya gözlerini açmasıyla tekrar babaanne ve dede olmanın mutluluğunu yaşadılar. Hazan Berra, Semra-Ömer Öner'in üçüncü torunu olarak doğdu.

Haber sitemizin yöneticisi Ünal Kılıçarslan, kuzeni Temel Öner ile eşi Yeşim Öner'in mutluluğuna ortak oldu. Çifti yalnız bırakmayan Kılıçarslan, Hazan Berra bebeğe Allah'tan sağlıklı, sıhhatli ve başarılı uzun bir yaşam diledi.

Bizde minik İsmailbeylili Hazan Berra bebeğe hoş geldin der, sağlıklı ömürler diler ve ailesinide tebrik ederiz. İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 761  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 2.6.2020 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !