Köyden Doğum Haberi...

Köyümüz sakinlerinden Şeniz-Nazif Kılıçarslan çiftinin erkek bebekleri dünyaya geldi. Kılıçarslan çifti, bugün İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Özel Academic Hospital Hastanesi'nde doğan bebeklerine Kuzey ismini verdi. Kılıçarslan ve Ağbulak aileleri, minik Kuzey'in dünyaya gözlerini açmasıyla büyük mutluluk yaşadı.



Minik bebeğin dedesi ve babaannesi Temel-Sema Kılıçarslan çifti, torunlarını kucağına almanın sevincini yaşadı.



İlk annelik ve babalık duygusunun heyecanını yaşayan Şeniz-Nazif Kılıçarslan çifti, haber sitemize yaptıkları açıklamada, "Bu güzel günde oğlumuz Kuzey'in dünyaya gelişinin mutluluğunu yaşamaktayız. Bize bu mutluluğu yaşatan Allah'a şükürler olsun. Oğlumuz Kuzey'in tüm insanlığa hayırlı bir birey olmasını temenni eder, güzel dilekleriniz için siz dostlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.



Kuzenleri olarak çiftin mutluluklarına ortak olan haber sitemizin yöneticisi Ünal Kılıçarslan ile Temel Öner, genç anne ve babayı hastanede ziyaret etti.



Ziyaretin ardından Ünal Kılıçarslan, "Anne ve bаbаlık duygusunu tаdаn siz kuzenlerimi tebrik ediyorum. Yüce Allah, minik Kuzey bebeği hаyırlı evlаtlаrdаn, sаlih kullаrdаn eylesin. Minik yeğenime Yüce Allah'tan hayırlı, mutlu ömürler diliyorum" dedi.



Temel Öner ise, "Kuzenlerim Şeniz ve Nazif'i tebrik ediyor, minik yeğenim Kuzey'e aramıza hoş geldin diyorum. Allаh аnаlı-bаbаlı büyütmeyi nаsip etsin " dedi.

Bizde minik İsmailbeylili Kuzey bebeğe hoş geldin der, sağlıklı ömürler diler ve ailesinide tebrik ederiz. İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 945  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 9.7.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !