Müftü Görmüş'ten Hikmet Hocaya Ziyaret...

Görele ilçe müftüsü İbrahim Görmüş, İsmailbeyli köyü sahil mahalle camisi imamı Hikmet Kılıç'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Görele müftüsü İbrahim Görmüş ile birlikte müftülük personelleri, ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazası nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan İsmailbeyli köyü sahil mahalle camisi imamı Hikmet Kılıç'a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.



Müftülüğün sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, " Trafik kazası geçirip bir süre hastanede tedavi gören İsmailbeyli Köyü Camii İmam-Hatibi Hikmet Kılıç, evinde istirahate devam ediyor. İlçe Müftüsü İbrahim Görmüş, VHKİ Bayram Aydın ve Şoför Yusuf Karaağaç, İsmailbeyli Köyü Camii İmam-Hatibi Hikmet Kılıç hocamızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Hikmet Kılıç hocamıza ve ailesine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.



Hikmet Kılıç, ziyaretin ardından Facebook hesabından yayımladığı teşekkür mesajında, "Değerli müftümüz İbrahim Görmüş hocamız ile birlikte daire personeli arkadaşlarımızdan Yusuf Karaağaç ve Bayram Aydın hocamız geçmiş olsun ziyaretimize geldiler. Rabbim razı olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

21 Temmuz'da Yağlıdere ilçesi Harmancık mevkisinde meydana gelen kazada Hikmet Kılıç ile eşi ve oğlu yaralanmıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulansla Tirebolu Devlet Hastanesine kaldırılan ve yapılan ilk müdahalenin ardından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kılıç ailesinin tedavisi bu hastanede devam etmişti. Tedavi sürecinden sonra taburcu edilen Hikmet hoca ve ailesi, evlerinde istirahat etmeyi sürdürüyor. Sağlık durumları iyi.

HABER: WWW.İSMAİLBEYLİKOYU.COM / HABER MERKEZİ

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 83  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 4.8.2022 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !