Ömer Öner, Plaket Aldı...

Uzun yıllar Giresun Atatürk Stadyumu'nda saha komiserliği yapan köyümüzün önde gelen isimlerinden Ömer Öner'e Çotanak Spor Kompleksinde plaket verildi. Amatör Spor Haftası kapsamında Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlenen programa katılan Ömer Öner, Giresun Valisi Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'ndan plaket aldı.



35 sene Giresun Tarım İl Müdürlüğü'nde şef ve şube müdür vekilliği görevini yürüten Ömer Öner, emekliliğine kadar işinden arda kalan zamanlarını Giresunspor'a adadı.



Ömer Öner, yeşil-beyaz renklere olan sevgisini yıllarca saha komiserliği ve dernek başkanlığı görevleriyle taçlandırdı.



Ömer Öner, Çotanak Spor Kompleksinde düzenlenen programın ardından haber sitemize yaptığı açıklamada, "Yıllarca Giresunspor için yağmur çamur demeden çok emek verdiğim için mutluyum. Giresun Atatürk Stadyumu'nda birlikte görev yaptığım arkadaşlarımı yıllar sonra görünce çok duygulandım. Giresun Valisi sayın Enver Ünlü ile Giresun Belediye Başkanı sayın Aytekin Şenlikoğlu'na verdikleri plaketten dolayı, Spor İl Müdürü sayın Hasan Bulut, ASFK Başkanı sayın Sinan Işık ve Türkiye Saha Komiserleri Yönetim Kurulu üyesi sayın Rıfat Özdemir'e ise şahsımı unutmayıp plaket taktimi dolayısıyla yaptıkları nazik davetleri için teşekkür ediyorum" dedi.

HABER: İSMAİLBEYLİKOYU.COM / HABER MERKEZİ



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 220  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 11.10.2021 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !