KÖY YOLLARI İÇİN MUHTARLIĞIMIZDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

İsmailbeyli Köyü yollarına yapılacak yenileme ve yeniden beton dökme işlemleri için Köy Muhtarlığımızdan yardım çağrısı geldi.

Köy Muhtarımız Öner Serdal YENİTÜRK yaptığı açıklama da şunları belirtti; "Değerli Köylülerimiz ve Değerli Akrabalarımız, Köy yollarımıza ayın 15 inden sonra dökmek istediğimiz beton çalışmaları için katkılarınızı beklemekteyiz.

Aidatlar konusunda maalesef istediğimiz sonuçları alamadığımızdan ve imkan varken, köye beton kamyonları gelecekken bu imkanı değerlendirmek için az çok demeden köy muhtarlığı banka hesabına katkılarınızı rica ediyorum.

Bozulan yollarımız var, hiç beton olmayan yerlerimiz var. Köyün aşağısı, yukarısı her yeri bizimdir. Köyün tamamının bu konuda hassasiyet göstereceğini ümit ediyoruz. 1 m3 beton maliyeti 320 tl 'dir. Katkı sağlayabilen herkesin ama az ama çok katkı vermesi ile bir havuz oluşturmamız ve bu oluşan havuzu beton dökme işlemleri ile değerlendirmemiz önem arz etmektedir.

Sizlerden bu konuda acil olarak yardım ve destek rica etmekteyiz. Hayır işlerine katkıda bulunmak isteyen tanıdıklarınıza da konuyu iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızı sunarız.

TR180001000125264118015001
İSMAİLBEYLİ KÖYÜ MUHTARLIĞI
ZİRRAT BANKASI GÖRELE

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 374  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 4.11.2020 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !