Muhtarlıktan Yeni Yıl Mesajı...

İsmailbeyli köyü muhtarlığı, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı. Muhtarlık, geride bırakılan 2019 yılının İsmailbeyli için birçok yönden başarılı bir yıl olduğunu belirtti. İçinde bulundukları vazifenin kendilerine yüklediği ağır ve meşakkatli yükle her an, her saat, her gün ve her sene yaptıklarının ve yapacaklarının muhasebesini tutmaya devam ettiklerini kaydeden muhtarlık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Köylülerimiz,üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2020 yılına girdik. Geride bıraktığımız 2019 yılı, birçok yönden Köyümüz için başarılı bir yıl olmuştur. Bununla birlikte bizler, içerisinde bulunduğumuz vazifenin üzerimize yüklediği ağır ve meşakkatli yükle her an olduğu gibi her saat, her gün ve her sene yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın muhasebesini tutmaya devam ediyoruz.
Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen 2020 yılında, öncelikle dileğimız, ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, hoşgörünün egemen olmasıdır. 2020 yılında köyümüzde, ilimizde, ülkemizde ve dünyada sevgi, barış, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, huzur ve güvenin yaşandığı, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde hissedildiği güzel günler temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle tüm köylümüzün yeni yılını kutluyoruz. Yeni yılın herkese başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla."


Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 854  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 1.1.2020 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !