Erkeklerin Vazgeçilmez Aksesuarı: Kravat

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı kravat modelleri Brianze - Gökçe Kravat ile kaliteyi kucaklıyor. 30 yılı aşkın tecrübesi ile Kravat üreticisi olan Gökçe Kravat, İstanbul Bağcılar'da bulunan üretim tesisleri ile bir çok markanın da kravat üreticisi konumunda bulunuyor. Alanında uzman üretim ekibi ve son teknoloji üretim ekipmanları ile kravat imalatı yapan Gökçe Kravat, Kravat satış sitesi olan www.gokcekravat.com adresinden de kendi markası olan Brianze markalı kravat, kol düğmesi, yaka çiçeği, papyon ve diğer aksesuarların satışını gerçekleştiriyor.

Kravat modelleri olarak; düz renk kravalar, nokta desenli kravatlar, geometrik desenli kravatlar, çizgi desenli kravatlar, kare desenli kravatlar, ekoseli kravat modelleri, şal desenli kravatlar, motif desenli kravatlar, saten kravatlar, dupont ince slim dar kravat modelleri, geniş kalıp klasik kravat modelleri, örgü polyester kravat çeşitleri ve dokuma polyester kravatlar ile logolu kravat ürünleri imal eden Gökçe Kravat, toptan kravat satışı da gerçekleştiriyor.

Yurtiçinden ve yurtdışından bir çok müşterisi olan Gökçe Kravat, kravat imalatı alanında sektörde öncü kurumlardan. Kravat imalatçısı olarak bilinen pek çok markanın kravatını da üreten firma her türlü kravat, kravat mendili, papyon, kol düğmesi ve yaka çiçeği satışını da gerçekleştiriyor.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 462  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 30.10.2019 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !