Kadir Gecesinde 300 Kişilik İftar Verilecek...

İsmailbeyli köyü muhtarlığı, Ramazan ayı dolayısıyla 300 kişilik sokak iftarı düzenleyecek. İlki geçen sene düzenlenen iftar programının ikincisi bu yıl Kadir Gecesi'nde yapılacak. Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmayı, köy sakinleri ve komşular arasında kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen organizasyonda ayrıca tüm vefat eden köylülerimiz için köy imamları tarafından Kuran-ı Kerim okunacak.

Muhtarlık adına bir açıklama yapan Okan Kılıçarslan, "Sayın, İsmailbeyli köyünün güzel insanları; Bizleri tekrar Ramazan ayına ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının son haftası içerisinde Kadir Gecesi olan 31 Mayıs 2019 Cuma günü köyümüzde tüm gelmiş geçmiş meftalarımız için akşam namazına yakın Kuran-ı Kerim okutularak, akşamda 250-300 kişilik iftar yemeği verilecektir. Yemeğimize tüm köylülerimiz ve misafirlerimiz davetlidir" dedi.

Öte yandan Kılıçarslan, iftar yemeğine katkıda bulunmak isteyen vatandaşların muhtar Öner Serdal Yenitürk ile irtibata geçmeleri hususunda bilgilendirmede bulundu.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 538  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 22.5.2019 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !