İsmailbeyli'de İkinci Yenitürk Dönemi...

İsmailbeli köyü yerel seçimlerde tek muhtar adayıyla sandığa giderken, mevcut muhtar ve adayı Öner Serdal Yenitürk, resmi olmayan sonuçlara göre aldığı 143 oyla yeniden muhtar seçildi. Dün yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 257 seçmenin kayıtlı olduğu sanıkta Öner Yenitürk, aldığı oy sonucuna göre İsmailbeyli köyünün tekrar muhtarı oldu. Yenitürk, muhtar olarak köyde ikinci dönemini yaşayacak.



Yenitürk'ün azaları Okan Kılıçarslan, Hasbi Maşat, Şenol Gülaçtı ve İbrahim Aksu'dan oluştu. Yedek azalarda ise Erden Can, Ömer Öner, Necmettin Karademir ve Özden Kılıçarslan gibi köyün önde gelen isimleri yer aldı.



Beş yıldır muhtarlık hizmeti yaptığını ifade eden Yenitürk, " Köyümde bana ve ekibime 5 yıl daha hizmet etme yetkisini layık gören, seçime katılan katılamayan tüm köy halkıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.

İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan kutlama mesajında, "Köyümüzün yeniden muhtarı seçilen sayın Öner Serdal Yenitürk ve ekibini tebrik eder, çıktıkları bu yolda başarılar dileriz" denildi.

Haber sitemizin ve sosyal medya sayfalarımızın yöneticisi Ünal Kılıçarslan ise, "Köy halkı tarafından İsmailbeyli köyüne beş yıl daha hizmet etme yetkisi verilen Öner Yenitürk muhtarım ile bir birinden kıymetli üyelerini tebrik eder, köyümüz için yapacakları yeni çalışmalarda başarılar dilerim" dedi.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1054  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 1.4.2019 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !