BAL 3. Grup'ta 1. Haftanın Ardından...

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grubun 1'nci haftası bugün oynanan 7 karşılaşmayla birlikte sona erdi. Sezona yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni kadroyla başlayan Giresun ekibi Görelespor, üst üste 5. sezonunu yaşadığı ligde deplasmanda Bayburt Belediyespor ile karşılaştı. Görelespor rakibini müsabakanın ikinci yarısında bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılara üç puanı getiren golleri Burak Altındaş, Eko Barine, Abdülrezzak Omar ve Aykut Güler attı.

İki takım BAL'da daha önce ilk kez 2014-2015 sezonunda karşı karşıya gelmiş, oynanan iki müsabakadan da sahadan galibiyetle ayrılan taraf Görelespor olmuştu.

Aynı skorlu bir diğer karşılaşmada Iğdır Esspor, deplasmanda Serhat Ardahanspor'u 4-0'la geçerek puan tablosunda Görelespor ile birlikte ilk sırayı paylaştı.

Giresun'un diğer ekibi 1926 Bulancakspor, sahasında Arhavispor'a 2-1 mağlup olurken lige mağlubiyetle başladı.

Grubun galip gelen bir başka takımı Sarıkamış Gençlerbirliği, sahasında Araklı 1961 Spor'u 1-0'la geçti.

Haftayı beraberlikle kapatan maçlarda Kelkitbelediye Hürriyetspor ile Yakutiyespor 0-0, Kendirli Belediyespor ile Çayelispor 2-2, Haçkaspor ile Tonya Doğanspor ise 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başladılar.

BAL 3. Grup'ta 1'nci hafta 16 gol kaydedildi. 1 karşılaşmayı ev sahibi ekip kazanırken, 3 müsabakayı deplasman takımı kazandı. 3 maç ise berabere sona erdi.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 464  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 23.9.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !