Halle Bölgesine Yapılan Köprüde Beton Döküldü...

Köyümüzü Sahil mahallesinde yolu bulunmayan ve geçtiğimiz aylarda yolu açılan Halle bölgesine ulaşımın sağlanması için yapılan köprü inşaatında sona gelindi. Betonu dökülen köprünün çalışmalarında sona gelindi. Köprü köy muhtarlığının kişisel girişimleri ile hızlı bir şekilde tamamlanırken, Köy Muhtarımız Öner Serdal YENİTÜRK köprü için bir miktar daha yardıma ihtiyaç olduğunu dile getirerek köy muhtarlığı hesabına yardım talebinde bulundu.

BİR MAHALLE DAHA YOLA KAVUŞTU
Göreve geldiği günden bu yana pek çok mahallenin betonlama, asfalt, elektrik direkleri, su tesisatları, su deposu, merkezi ezan sistemi, çeşme çalışmaları, Cami yenilemeleri, çevre düzenlemeleri ve sosyal yardımlaşma konularında büyük özveri ile çalışan köy muhtarlığımız, köyümüzde yolu olmayan Halle bölgesine de yolun gelmesini sağlayarak başarılı bir işe daha imza attı.

Yapımı kısa süre önce başlayıp hızla tamamlanan yol devamında bulunan köprü ile Halle bölgesine ulaşım artık daha kolay hale geldi. Eski insanlarımızın yıllar boyunca çektiği çile olan ve köylerdeki en büyük sorun olarak bulunan yolsuz evler, bir bir yola kavuşurken, mahalle sakinleri Köy Muhtarı Sayın Öner Serdal YENİTÜRK'e, muhtarlık heyetine ve inşaat çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

























GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 606  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 27.7.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !