Köprü İçin 40 Bin Lira Toplandı, 12 Bin Liraya Daha İhtiyaç Var!

İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı tarafından yakın zamanda yolu açılarak hizmete sunulan Sahil mahallesinin halle mevkiinde köprü yapımına başlandı. Ulaşımın daha rahat sağlanması amacıyla başlatılan köprü yapım çalışmalarında sona gelindi. Başlangıç maliyetlerinin üzerine çıkan köprünün 52 bin liraya mal olduğu belirtildi. Köprünün 40 bin lirası muhtarlık tarafından toplanırken, 12 bin liraya daha ihtiyaç olduğu bildirildi.

"ZOR BİR İŞE GİRİŞTİĞİMİZİN FARKINDAYIZ"

Köy muhtarı Öner Serdal Yenitürk haber sitemize yaptığı yaptığı açıklamada , "Köyümüzün Halle mahallesine ulaşımın daha kolay sağlanması için Halle Köprüsü yapımına başladık. Köyümüze ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Bu dönemde bir köprü yapmanın maliyeti 40-50 bin tl'yi buluyor. Zor bir işe giriştiğimizin farkındayız. Fakat bundan önce olduğu gibi bu projeyi de hayırlısı ile tamamlayacağımıza inancımız tamdır" dedi.

"YARDIMSEVER VATANDAŞLAR MUHTARLIK HESABINA AÇIKLAMA YAZARAK YARDIMDA BULUNABİLİRLER"

Köylü ve yardımsever vatandaşların bu köprünün maliyetine katkı sağlamak isterlerse köy muhtarlığının hesabına açıklama yazarak yardımda bulunabileceklerini belirten muhtar Yenitürk, " Böylece bizlerin de hizmet hızını biraz daha hızlandırmış olurlar" dedi.

"GEREKİRSE KREDİ ÇEKEREK KÖPRÜ YAPIMINI TAMAMLAYACAĞIZ"

Yenitürk, "Yardım gelememesi halinde dahi gerekirse kredi çekerek köprü yapımının tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu sebeple gelecek yardımlar bizim için çok önemli" dedi.

"İSTEDİKKİ KÖYÜMÜZE KALICI BİR ESER DAHA KAZANDIRALIM"

Yenitürk, "Proje için pek çok girişim yaptık, makine desteği aldık ve sabah akşam bir kaç arkadaşımız ile gece gündüz çalışarak emek veriyoruz. İstedikki köyümüze kalıcı bir eser daha kazandıralım. İnşaallah bu işi de hayırlısı ile başarıp tamamlayacağız" dedi.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 646  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 24.7.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !