Köy Halkının Videolu Bayram Mesajı Büyük Beğeni Aldı...

Birçok başarılı projeler yapan İsmailbeylikoyu.Com yine ilklere imza atmaya devam ediyor. İsmailbeyli köyü halkı, haber sitemiz aracılığıyla Ramazan Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayınladı. Köy sakinlerinin bayram mesajının yer aldığı video sosyal paylaşım sitesi Facebook ve İnstagram da takipçilerimiz tarafından büyük beğeni aldı. Özden Kılıçarslan tarafından görüntülenen videoyu haber sitemiz ve sosyal medya sayfalarımızın yöneticisi Ünal Kılıçarslan hazırladı. Video iki bölüm halinde takipçilerimizin beğenisine sunuldu.



İsmailbeyli köyünün ilk ve tek haber sitesi olma özelliğini elinde bulunduran İsmailbeylikoyu.Com internet haber sitemiz, yine bir ilki gerçekleştirerek video aracılığı ile köyde olan vatandaşları gurbetteki yakınlarıyla buluşturdu.



Köy halkından ve sosyal medya takipçilerinden aldığı büyük destekle yayın hayatında aralıksız 13 yıl yoluna devam eden İsmailbeylikoyu.Com haber sitemiz, haber, fotoğraf ve videolarla İsmailbeyli köyünü sosyal medyada tanıtmaya devam edecek.

Bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizle. Bizi takip etmeye devam edin!

WWW.İSMAİLBEYLİKOYU.COM YÖNETİM KURULU

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 663  )
[ Ekleyen  (WWW.İSMAİLBEYLİKOYU.COM YÖNETİM KURULU) | 16.6.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !