Giresun Adına Çok Güzel 'Tweet'ler Bunlar!

Futbolda ve basketbolda Giresun'u en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Akın Çorap Giresunspor ile Yeşilgiresun Belediyespor, karşılıklı desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Giresunspor Kulübü ile Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü, haftanın ardından birbirleri için sosyal paylaşım sitesi twitter hesaplarından paylaştıkları anlamlı tweet'lerle helal olsun dedirtti.

Giresunspor, twitter hesabından Yeşilgiresun Belediyespor'un galibiyetini "Tebrikler Dev Çotanaklar! Bizde galibiyet alarak taraftarlarımıza çifte sevinç yaşatmak isterdik ama olmadı. En kısa sürede telafi edeceğiz" mesajıyla kutladı.



Yeşilgiresun Belediyespor ise bu mesaja karşılık olarak "Desteğiniz için teşekkürler @GiresunsporFK. İkinci yarıdaki geri dönüşünüz ve mücadeleniz de galibiyet kadar değerliydi. Sizlere bundan sonrası için güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.



TFF 1. Ligin 12. haftasında Akın Çorap Giresunspor, deplasmanda ilk yarıyı 2-0 geride kapattığı maçta Altınordu ile 3-3 berabere kaldı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 7. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor ise sahasında Gaziantep Basketbol'u 91-84 mağlup ederek, 3'ncü galibiyetini elde etti.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 567  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 20.11.2017 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !