Dekan Yardımcısı Kılıçarslan'dan Sürpriz Ziyaret!

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Kılıçarslan, ailesi ile birlikte memleketi Görele'nin İsmailbeyli köyü'nü ziyaret etti. Prof. Dr. Mehmet Ali Kılıçarslan, yıllar sonra Kurban Bayramı dolayısıyla İsmailbeyli köyüne gelerek hasret giderdi. Çocukluğunun geçtiği topraklara yaptığı ziyarette vatandaşlar tarafından samimi bir aile ortamında karşılanan Dekan Yardımcısı Kılıçarslan, köy halkıyla birlikte yaptığı sohbette eski anılarını yad etti.



Kışın görev için Trabzon'a gelince köyede uğradığını, ama çok kimsenin olmadığını ifade eden Kılıçarslan, " Her ne kadar artık amcam Cemal Kılıçarslan, Muharrem dayı, Hatiçe yenge ve Asiye teyze olmasa da köyü çocukluğumdaki gibi şenlikli görmek beni çok mutlu etti. Köy güzel ama insanıyla güzel aslında. Çocukluğumdan bir gün yaşadım"dedi.



Yaptığı ziyaretle memleketine özlemini gideren Kılıçarslan, ziyaretin fotoğrafını "Sabah köyümüzün kahvesinde bayramlaştık" notuyla Facebook sayfasında paylaştı.



İsmailbeylili vatandaşlar ise Kılıçarslan'ın yıllar sonra yaptığı bu sürpriz ziyareti karşısında memnuniyetini dile getirirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN - Fotoğraf: Halit KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com





GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1215  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 1.9.2017 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !