Orta Cami Lojmanı Onarıldı - Yardım Duyurusu

Köyümüzün Orta Mahalle camisinin dini görevlisi için köyümüzün çok önceleri yaptırmış olduğu Cami Lojmanı yenilenerek onarıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Köy Muhtarımız Öner Serdal YENİTÜRK , Köyümüze ait olan lojmanı, köyümüzün misafir ve dini görevlilere gösterdiği değeri de ortaya koymak adına daha oturulabilir hale getirmek için el ele vererek köy lojmanını yenilediklerini belirtti. Çatısından su aldığı, içerisinin boyalarının ve alçı - sıvalarının döküldüğü, yer zeminlerinin eskidiği lojmanı komple elden geçirdiklerini belirten YENİTÜRK, lojman tamiratına ortalama olarak 5500 TL gibi bir meblağın harcandığını ve köy bütçesine yardımsever köylü ve dostlardan maddi - manevi destek talep ettiklerini ifade etti.

Yenitürk ayrıca önümüzdeki süreçte Sahil Mahalle Cami Lojmanının da onarılacağını ve Sahil Mahalle camisinin yer zeminlerinin de komple elden geçirileceğini ve destek beklediklerini belirtti.

Tüm güçleri ile köyümüzü daha da güzelleştirmek gayreti içerisinde olduklarını ifade eden YENİTÜRK, "Bu yolda bizlere destek veren ve verecek olan tüm köylü ve dostlarımıza teşekkürü borç bilir, devam eden hizmetlerimiz de bizleri yalnız bırakmamalarını rica ederiz." dedi.







GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 831  )
[ Ekleyen  (İBHA - İsmailbeyli Haber Ajansı) | 3.8.2017 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !