Köyümüzden Görele'de Bir Esnaf Daha...

Köyümüz Eseli Mahallesi sakinlerinden rahmetli Mehmet - Remziye KILIÇARSLAN'ın torunları, Azmiye - Nezihi HAMZAOĞLU'nun oğulları Osman HAMZAOĞLU, Görele'de Oskar Pastanesi karşısında Tuğra İletişim adında dükkan açarak ticarete atıldı. Uzun yıllardır cep telefonu sektöründe hizmet veren Osman HAMZAOĞLU, Görele'de kendi işletmesini açarak köyümüzden Ticarete atılan gençler kervanına katıldı.

Tuğra İletişimde her türlü cep telefon modelleri, kapakları, bataryaları, şarj aletleri, kulaklık, kontör, yeni telefon hatları, kırılmaz cam ve 2.el alım satım gibi pek çok ürün ve aksesuar bulunuyor.

Aynı zaman da Tüm Gsm Operatörü Faturaları ve Tüm Kurumların faturalarını tahsilata yetkili bayi olan Tuğra İletişim'in Adresi : Sayfiye mahallesi karahacıoğlu sokak no. 2 (oskar pastanesi karşısı) , Telefonu : 04545135549 , Facebook Sayfası : https://www.facebook.com/TugrAksesuar

Genç kardeşimizi tebrik ediyor, hayırlı işler diliyoruz.

Köyümüzden aynı mahalleden daha önce Armut KAFE işletmesini açan Emre KANDEMİR'de Kumyalı mahallesinde hizmet vermeye devam ediyor.









GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1683  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 23.12.2016 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !