Muhtarlıktan Misafirhane Projesi!...

İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı, yapacakları yeni projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle Orta Mahale Cami'sinin yanında bulunan eski medrese binasının üst katını misafirhane yapmak için kolları sıvayan muhtarlık, konuyla ilgili Facebook sayfasından yazılı bir açıklama yaptı. Muhtarlığın "İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı siz değerli köylümüzle üç aylarda da hizmetlerine aralıksız devam ediyor" başlığıyla yaptığı açıklama şöyle;

"Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı; dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı, Müslümanlar için önemli ve özel zamanlardır. Bu sebeple siz değerli köylümüz hayırda yarışarak Sahil Mahalle camisinin bitişiğine cenazelerde ve özel günlerde bayanların rahat edebileceği ve dinlenebileceği mekan yapılmıştır. En kısa zamanda (15-20 gün içerisinde) içi döşenerek hizmete girecektir.

Yine siz değerli köylümüzden aylık olarak toplanan paraları köyümüzün yollarının betonlamasında kullanmak üzere ilgili bankaya yatırılmış ve 1 + 1 sistemden yararlanarak bu ay içerisinde özellikle bozuk olan yollardan başlanarak betonlama çalışmasına başlanacaktır. Bu sebepten dolayı yollarımız 10-15 gün kapalı kalacaktır. Bu yollardan gidemeyen köylümüz için alternatif yollar hizmete alınmıştır. İnşallah bu sistem için 2016 yılı aidatı toplanmaya başlanacaktır. İnanıyoruz’ki, devletin imkanlarından ve sizlerden toplanan aidatlarla 2-3 senede biz bu yollarımızın çoğunu betonlamış ve asfaltlamış oluruz inşallah.

Yıllarca gündemde olan ve yapılamıyan Orta Mahale Camı medrese binasının üst katını misafirhane ve akşamları insanlarımızın bir araya gelebilecekleri, güzel bir ortamda oturup muhabbet edebilecekleri iftarlar verebileceğimiz bir mekan yapmaya karar verdik inşallah. Burayı Ramazan ayına kadar en geç 2 -3 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu sebeple şu mübarek günlerde siz değerli kardeşlerimizden yardım talep ediyoruz. Yardımda bulunacakların Öner Serdal YENİTÜRK Ve Okan KILIÇARSLAN ile irtibata geçmelerini rica ediyoruz.

MUHTAR: ÖNER SERDAL YENİTÜRK 0532 787 7633

OKAN KILIÇARSLAN 0542 682 19 01

RABBİM HAYIR SAHİPLERİNİN HAYRINI KABUL EYLESİN."




İşte misafirhane olarak yapılması planlanan yerin fotoğrafı ..




Haber: www.ismailbeylikoyu.com/Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 788  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 18.4.2016 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !