Şahin: 'Bir Sözü Daha Yerine Getirmenin Huzuru İçindeyim'

Köyümüzün iki mahallesini birleştirecek yol çalışmasının ilk kazma bugün vuruldu. Köyümüz, Horozlu ve Eseli Mahallesi’ni birleştirecek büyük yol çalışmasına bu gün Bismillah denildi. Köy halkı, kurban kesilerek ve dualarla start alan yol yapım çalışmalarına gelerek destek verdi. Ak Parti Görele İl Genel Meclisi Üyesi Şengül Şahin'inde katılımıyla köyümüzün iki mahallesini birleştirecek yol çalışmalarına bugün başlanıldı.



Şahin yaptığı açıklamada; “Bir sözü daha yerine getirmenin huzuru içindeyim bugün. İsmailbeyli köyünün Horozlu ve Eseli mahalleleri yıllardır camilerine cenazelerin komşularına gidebilmek icin 8 kilometre yol gitmek zorunda kalmışlar. Bu gün Bismillah diyerek başanan çalışmayla İnşallah bu mağduriyet sona erecek. Bu konuda bizlere destek olan herkese cok teşekkür ederim. Duaya talibiz diye çıktığımız bu yolda rahmetli babamın ölüm yıl dönümüne denk gelen bu hayırlı hizmetin başlaması da çok güzel bir tevafuk oldu. Nurlar içinde uyuyun Annem ve Babam elimden geldiğince sizlere layık olmaya hayır dualar almaya gayret ediyorum. Mekanınız cennet olsun” dedi.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Köy Muhtarı Öner Serdal Yenitürk ise; “Eseli ve Horozlu Mahalle bağlantı yolunun ilk kazması vuruldu. İnşallah Allah hayırlı uğurlu etsin. Kazasız belasız karşıya kadar geçmeyi nasip etsin başta Sayın Şengül hanım olmak üzere, tüm emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyoruz. Köyümüz adına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Sabri Kılıçarslan /www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 978  )
[ Ekleyen  (Sabri Kılıçarslan / İBHA) | 29.11.2015 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !