Seni Unutmayacağız Güzel İnsan!...

Dilber Kılıçarslan’ın ani vefatı İsmailbeyli köyünü büyük üzüntüye boğdu. Hocalı mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Mustafa Kılıçarslan’ın eşi Dilber Kılıçarslan’ın ani vefatı köyde büyük üzüntüyle karşılandı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta dizlerinde oluşan sağlık sorunu nedeniyle Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde bir operasyon geçiren Dilber Kılıçarslan, salı günü gecesi böbreklerinden aniden rahatsızlanarak aynı hastanede yoğun bakım ünitesine alındı. Kılıçarslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak önceki gün hayata gözlerini yumdu.



Köyde insanlara yakınlılığıyla, yardımseverliliğiyle ve iyi kalpliliğiyle tanınan Dilber Kılıçarslan için sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan çok sayıda vatandaş, üzüntüsünü paylaşarak kendisine rahmet, ailesine ise sabır diledi.

Kılıçarslan'ın cenazesi, 10 Eylül Perşembe günü Sahil Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde köy aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bizler İsmailbeylikoyu.com ailesi olarak bir kez daha çok sevdiğimiz Dilber teyzemize yüze Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiriz. Mekanı cennet olsun..

www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1195  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 11.9.2015 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !