Full Aksesuar, Yine Büyüledi!...

İsmailbeylili genç müzisyen Rıdvan Kılıçarslan'ın da yer aldığı Full Aksesuar müzik grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sahne aldığı İstanbul’un Kadıköy ilçesinde sevenlerine Barış Manço şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Türk Anadolu-Rock ve Anadolu-Pop müziğinin en güzide eserlerini dinleyicileri ile buluşturan Full Aksesuar müzik grubu, 19 Mayıs’ı Kadıköy’de verdiği konserle coşkuyla kutladı.



Full Aksesuar, “Barış Manço Şarkıları ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri”nde hayranları ile ikinci kez buluştu.



Kadıköy’de bulunan Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde sahne alan grup, Barış Manço’nun birbirinden güzel parçalarını seslendirerek sevenlerine güzel bir gece yaşattı.



Gecede tuşlu çalgılarda Burak Arıkan, vurmalı çalgılarda Murat Açıkyüz, yaylı tambur ve gitarda Rıdvan Kılıçarslan, bas gitarda Serdar Duman, davulda Kadir Kapukaya ve bağlamada grubun solistliğini de üstlenen Murat Bolat, konser salonunu tamamen dolduran çok sayıda müzik severe 19 Mayıs coşkusunu yaşattı.



Konser bitiminde Full Aksesuar müzik grubu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 742  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 21.05.2015 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !