3. Lig Yolunda Büyük Adımlar!...

Görelespor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı tek mağlubiyetle liderin 2 puan gerisinde kapattı.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta sezonun ilk yarısını liderin 2 puan gerisinde 4’ncü sırada tamamlayan Giresun temsilcisi Görelespor, ilk kez mücadele ettiği Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lig yolunda büyük adımlar attı.

SADECE 1 MAĞLUBİYET ALDI
Teknik adam Bülent Usta’nın öğrencileri, oynadığı 13 maçın 7’sindan galibiyet, 5’inden beraberlik ve 1’inden de mağlubiyetle ayrıldı.

Evinde oynadığı 7 müsabakadan 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

5 HAFTA ÜST ÜSTE GALİP GELDİ .. SON 4 HAFTA GOL YEMEDİ
Grup’ta 2013-2014 sezonuna evinde 13 Şubat Erzincan Gençlikspor galibiyetiyle başlayan Görelespor, ardarda Ardeşenspor, 1926 Bulancakspor ve Karsspor ile berabere kaldı. Karaderespor galibiyetiyle moral bulan yeşil-beyazlılar, sonraki hafta Beşikdüzüspor’a mağlup oldu.

Ardından Bayburt Belediyespor, Torulspor, Çayelispor, Iğdır Aras Spor ve Arhavispor ile yaptığı maçlardan galip gelerek üst üste 5 maçını kazanıp zirve yarışında yoluna emin adımlarla ilerledi.

Görelespor son iki haftaya girildiğinde Yomraspor ve Serhat Ardahanspor ile golsüz berabere kalırken oynadığı son 4 maçta kalesini gollere kapattı.

ATTIĞI 18 GOLE KARŞILIK, KALESİNDE SADECE 6 GOL GÖRDÜ
Yeşil-beyazlılar 13 maçta rakip ağlara 18 gol atıp, kalesinde sadece 6 gol gördü. İlk yarının bitiminde en az gol yiyen takım unvanını elinde bulundurdu.

İçerde rakip ağları 12 kez havalandırıp, kalesinde 2 gol gören Görelespor, dışarıda rakiplerine attığı 6 gole karşılık kalesinde 4 gole engel olamadı.

Oynadığı 13 maçtan 9 maçı gol atarak tamamlayıp, 4 maçı golsüz-beraberlikle tamamladı.

EN GOLCÜ OYUNCU EMRAH ASLAN OLDU
Görelespor’da rakip fileleri havalandıran en golcü isim 6 golle Emrah Aslan olurken, 3’er golle Sercan ve Burhan golcü oyuncuyu takip etti.

TARAFTARI HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI
İlk kez mücadele ettiği Lig’de başarılı maçlar çıkarıp şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alan Görelespor’u, taraftarı hem evinde hem de deplasmanda oynadığı maçlarda yalnız bırakmadı.

Özellikle sahasındaki müsabakalarda kapalı ve açık tribünleri tamamen dolduran Göreleli taraftarlar, yeşil-beyazlıların en büyük destekçisi oldu.

İLK YARIYI LİDERİN 2 PUAN GERİSİNDE TAMAMLADI
Sezonun ilk yarısını 28 puanı paylaşan iki takımdan Araklı Karaderspor 1’nci, Serhat Ardahanspor 2’nci, 27 puanlı Yomraspor 3’ncü, 26 puanlı Görelespor 4’ncü ve 23 puanlı Beşikdüzüspor ise 5’nci sırada tamamladı.

20’şer puanla Karsspor 6’ncı, Çayelispor 7’nci sırada yer alırken, 18 puanla Torulspor 8’nci, 15’er puanla Arhavispor 9’ncu, Ardeşenspor 10’ncu, 13 puanla Iğdır Arasspor 11’nci, 11 puanla 1926 Bulancakspor 12’nci, 6 puanla 13 Şubat Erzincan Gençlikspor 12’nci ve Bayburt Belediyespor puansız son sırada bulundu.

İKİNCİ YARI 6 MAÇI EVİNDE, 7 MAÇI DIŞ SAHADA OYNAYACAK
İkinci yarıda heyecanlı maçlara sahne olacak BAL 2. Grup’ta tek mağlubiyetli iki takımdan biri olan Görelespor içeride Ardeşenspor, Karsspor, Beşikdüzüspor, Torulspor, Arhavispor ve Serhat Ardahanspor’la oynayacak.

Dışarıda ise 13 Şubat Erzincan Gençlikspor, 1926 Bulancakspor, Karaderespor, Bayburt Belediyespor, Çayelispor, Iğdır Arasspor ve Yomraspor’la oynayacak.

BAL 2. Grup’ta ikinci yarılar, TFF’nin sitesinde yer alan fikstüre göre 18 Ocak 2015 Pazar günü başlayacak.

Görelespor’un sezonun ilk yarısında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle;

Görelespor: 3 – 13 Şubat Erzincan Gençlikspor: 1
Ardeşenspor: 1 – Görelespor: 1
Görelespor: 0 – 1926 Bulancakspor: 0
Karsspor: 0 – Görelespor: 0
Görelespor: 1 – Karaderespor: 0
Beşikdüzüspor: 2 – Görelespor: 1
Görelespor: 2 – Bayburt Belediyespor: 0
Torulspor: 1 – Görelespor: 3
Görelespor: 5 – Çayelispor: 1
Görelespor: 1 – Iğdır Arasspor: 0
Arhavispor: 0 – Görelespor: 1
Görelespor : 0 –Yomraspor: 0
Serhat Ardahanspor:0 – Görelespor: 0

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 788  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com) | 30.12.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !