Muhtarlığın Resmi Facebook Hesabı Hakkında Açıklaması..

İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta kullandığı resmi hesabı hakkında açıklamalarda bulundu. Köy muhtarlığı, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta kendisine ait resmi hesabın "facebook.com/ismailbeylikoyumuhtarligi" olduğunu bildirdi. Muhtarlık adına açılan diğer hesaplara vatandaşların itibar etmemesini, bu hesaplarda yapılan paylaşım ve yorumların sayfa yönetici ve adminlerini kapsadığını, bu paylaşım ve yorumlardan İsmailbeyli Köyü muhtarlığı’nın sorumlu tutulamayacağını belirtti.

İsmailbeyli köyü muhtarlığı’nın konu ile ilgili açıklaması şöyle;

“İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı’nın sosyal paylaşım sitesi facebook’ta resmi hesabı, ‘İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı’ ismiyle https://www.facebook.com/ismailbeylikoyumuhtarligi?fref=ts linkinde yer alan sayfa olup, adresi ise www.facebook.com/ismailbeylikoyumuhtarligi ‘dır.

Muhtarlığımız duyuru, halkı bilgilendirme, fotoğraf, video, çalışmalar hakkında haber vb. paylaşımlarını yukarıda verdiğimiz adreste “İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı” ismiyle yapmaktadır.

İsmailbeyli Köyü muhtarlığı, sosyal paylaşım sitelerinde muhtarlığın adını kullanan sahte hesapların paylaşımlarından sorumlu değildir-tutulamaz. Bu sahte hesaplarda muhtarlığımızın adını kullanarak yapılan paylaşım ve yorumlar tamamen sayfa yöneticilerini ve adminlerini kapsar.

Gerektiği takdirde bu sahte hesaplar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

Halkımızın facebook’ta muhtarlık ile ilgili takibini www.facebook.com/ismailbeylikoyumuhtarligi adıyla kullanılan resmi hesabımızdan takip etmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur

İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı”

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1036  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 21.12.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !