Görele Ses, 7. Yılını Kutluyor...

Görele’nin internet haber sitesi Goreleses.com, “Birlikten kuvvet doğar" diyerek başladığı yayın hayatında 7. yılını kutluyor. İnternet haberciliğinde “Birlikten kuvvet doğar" bilinci ile çıktığı yolda okurlarının gösterdiği ilgi ve alaka neticesinde birlikte yayın hayatında 7. yılını kutlayan Görele Ses, Görele adını layıkıyla taşımaya devam ediyor.



7 yıl içerisinde her daim Görele’nin nabzını tutan Görele Ses, yaptığı doğru ve tarafsız haberleriyle Görele ve Giresun haberlerini kamu oyuna arz ederek “Görele’nin konuşan dili, Görelelilerin haykıran sesi” oldu.

Görele Ses Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, “2007 yılılında Oğuzhan Kılıçarslan’ın kişisel girişimleriyle beraber projelerine destek sağlayan Sabri Kılıçarslan ve Ünal Kılıçarslan ile birlikte çıkılan bu yolda, Görele ses olarak okurlarımızın bizlere verdiği sonsuz desteğiyle sadece internet sitesinden değil sosyal paylaşım sayfaları facebook ve twitter’dan da “Birlikte Daha Güçlüyüz” dedik.

Görele Ses, 7 yıl içerisinde Görele adına ne yapılması gerekiyorsa takipçisi ve hizmetçisi olurken, bu süreçte kazanan sadece ve sadece güzel ilçemiz Görele oldu.

Görele Ses olarak bizleri 7 yıldır yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza, köşe yazarlarımıza, sitemizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, her daim yanımızda olan ulusal ve yerel basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimizi sunar, birlikte daha nice 7. yıllara ulaşmamızı dileriz”
denildi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 759  )
[ Ekleyen  (www.goreleses.com) | 17.12.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !