Bu Maça Yürek Dayanmaz!...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta 13. hafta zirve için oynayan iki güçlü takımın mücadelesine sahne olacak. İlk yarının liderini belirleyecek maçta ligin iki yeni takımı Serhat Ardahanspor ile Görelespor haftasonu karşı karşıya gelecek.14 Aralık Pazar günü Ardahan Halil Efendi Sentetik Çim Sahası’nda oynanacak Grubun en önemli maçını Kayseri bölgesinden Serkan Dağ yönetecek.

Dağ’ın yardımcılıklarını aynı bölgeden Ahmet Dinç ve Mehdi Melih Ordu yapacak. Saat 12:30’da başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Harun Alas.

12. haftanın sonunda Görelespor 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 25 puanla 3’ncü sırada, Serhat Ardahanspor 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 27 puanla 1’nci sırada yer aldı.

Dışarıda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Görelespor, rakip ağları 6 kez havalandırıp kalesinde 4 gol gördü.

Serhat Ardahanspor ise içerde oynadığı 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, rakip kalelere 13 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.

Görelespor’da golcü isim Emrah Aslan ve Ömer Faruk, geçen hafta oynanan Yomraspor maçında gördükleri kırmızı karttan dolayı cezalı durumda.

Haber: Ünal Kılıçarslan / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 817  )
[ Ekleyen  (Ünal Kılıçarslan / İBHA) | 12.12.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !