Full Aksesuar’dan Muhteşem Konser...

İsmailbeylili genç müzisyen Rıdvan Kılıçarslan’ın da yer aldığı Full Aksesuar müzik grubu, İstanbul’da muhteşem bir konsere imza attı. Türk Anadolu-Rock ve Anadolu-Pop müziğinin en güzide eserlerini seslendiren Full Aksesuar, çıktıkları ilk halk konserinde büyük beğeni ve ilgi görgü. Kadıköy’de bulunan Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri, salonu tamamen dolduran çok sayıda müzik sever izledi.



Full Aksesuar müzik grubunda klavye'de Burak Arıkan, perküsyon’da (vurmalı çalgılar) Murat Açıkyüz, davul’da (bateri) Yasin Kaya, basgitar’da Serdar Duman, elektro gitar ve yaylı tambur’da Rıdvan Kılıçarslan, grubun solistliğini de üstlenen akustik gitar ve bağlama’da Murat Bolat, program süresince üst düzey performans sergilediler.



Yaklaşık iki saati aşkın bir süre Barış Manço’nun sevilen şarkılarının seslendirildiği konserin bitiminde grup üyeleri uzun süre ayakta alkışlandı.



Ayrıca konserde İsmailbeylili genç müzisyen Rıdvan Kılıçarslan’ı arkadaşları da yalnız bırakmayıp, desteklerini gösterdi.

Haber: Ünal Kılıçarslan - Fotoğraf: Mücahit Kılıçarslan / www.ismailbeylikoyu.com / İstanbul






GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 909  )
[ Ekleyen  (Ünal Kılıçarslan / İBHA) | 01.10.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !