Kılıçarslan, Full Aksesuar Müzik Grubuyla İlk Konserine Çıkıyor...

İsmailbeylili müzisyen Rıdvan Kılıçarslan’ın elektro gitar ve yaylı tambur enstrümanlarıyla eşlik ettiği Full Aksesuar müzik grubu, ilk halk konserine çıkıyor. Türk Anadolu-Rock ve Anadolu-Pop müziğinin en güzide eserlerini tekrar dinleyicisi ile canlı performanslarda buluşturmak üzere çalışmalar yapan Full Aksesuar müzik grubu, 30 Eylül Salı günü İstanbul Kadıköy’de bulunan Barış Manço Kültür Merkezi’nde ilk konserine başlıyor. Saat 20:00’da başlayacak olan konser ücretsiz olacak.



Farklı semtlerde ve şehirlerde de konserler vermeyi hedefleyen ekibin bir sonraki konseri ise Gebze Kültür Merkezi’nde olacak. Bir takım sürprizlerinde olabileceği konserler tüm halka açık olup, medyada tanınan kişilerinde dinleyici olarak katılması bekleniyor.



“Full Aksesuar” müzik grubunda klavye'de Burak Arıkan, perküsyon’da (vurmalı çalgılar) Murat Açıkyüz, davul’da (bateri) Yasin Kaya, basgitar’da Serdar Duman, elektro gitar ve yaylı tambur’da Rıdvan Kılıçarslan, akustik gitar ve bağlama’da Murat Bolat yer alıyor. Bolat ayrıca grubun solistliğini de üstleniyor.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1018  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 16.08.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !