Uzunönerli Mahallesinde Yol Çalışmalarında Sona Gelindi ...

İsmailbeyli Köyü’nün Uzunönerli mahallesinde yolu olmayan, engelli vatandaşların da yaşadığı evlere yol götürmek için çalışmalar başladı. Geçen ay Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Giresun Belediyesi Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, Görele İlçe Özel İdare şefi ile Uzunönerli mahallesinde yol için incelemelerde bulunmuş, mahallede engelli vatandaşların da yaşadığı evlerin en kısa zamanda yola kavuşacağını bildirilmişti.



Bu incelemenin ardından Uzunönerli mahallesinde yol için çalışmalar başlarken, betonlama çalışmalarının ise hafta içi yapılacağı öğrenildi.



Konu ile ilgili İsmailbeyli Köyü muhtarlığı facebook sayfasından yaptığı açıklamada; “Köyümüzün Uzunönerli mahallesine muhtarlığın girişimiyle devlet eli uzandı. Bu hafta içerisinde, engelli hastalarımızın olduğu mahalle yollarının betonlama çalışması başlıyor. Hayırlı olsun” denildi.



Öte yandan köy muhtarı Serdal Yenitürk, ihtiyar heyeti üyesi Okan Kılıçarslan, mahalle ve köy halkı yol çalışmalarını yakından takip etti.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / haber Merkezi



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 850  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 10.07.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !