Çavuşlu El Sanatları Wep Sayfasına Taşındı ...

Görele Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticilerinden Çavuşlulu Zehra Çavuş’un kurduğu www.kilicogluelsanatlari.com adlı internet sitesi yayın hayatına başladı. Aynı zamanda köyümüz sakinlerinden Elif Kılıç’ın (Kılıçarslan) eşi Bahtiyar Kılıç’ın ablası olan Zehra Çavuş, Çavuşlulu bayanların ve kendisinin yapmış olduğu el işlerini daha çok kişiye duyurmak ve maddi manevi bu işten ticaret yapıp takdir kazanmak adına bu siteyi hizmete açtığını belirtti.



Cavuslu.org’dan Murat Özarslan’ın haberine göre; kilicogluelsanatlari.com site sahibi Zehra Kılıç açmış oldukları site hakkında "Çavuşlu lu bayanlarımızın ve kendimin yapmış olduğu el emeği göz nuru el işlerimizi daha çok kişiye duyurmak ve maddi manevi bu işten ticaret yapıp takdir kazanmak adına bu sitemizi hizmete açtık" dedi.



Kılıç,” vatandaşlarımızın Sitemizi ziyaret ederek el emeği göz nuru ürünlerimize görebilir ve bizimle iletişime geçebilirler. Sitemiz bu konuda kendi Misyonu olarak sitemizi kurumsallaştırarak piyasada edinmiş olduğumuz güvenilir ve istikrarlı yapımızdan ödün vermeden, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde sürekli gelişen ürün ve hizmetlerini, kaliteli bir şekilde sunmayı hedef edinmiştir. Ayrıyetten içinde yaşam sevinci, neşe ve keyifi barındıran ürünler sunmayı hedefledik.Vizyon olarak kılıçoğlu el sanatlarına göre başarı, kalite prensiplerinden ödün vermeden yürütülen sürekli ve sistemli çalışmanın bir ürünüdür. Kalite ilk günden bu yana en önde gelen şartımız oldu olmayada devam edecek. Kalite/fiyat oranını dikkate alarak, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunacağımızı belirtmek isterim”dedi.





GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 929  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 15.06.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !