Kılıçarslan Çifti Dünya Evine Girdi...

Haber sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Oğuzhan Kılıçarslan, Esra Tengir ile dünya evine girdi. Ümraniye Yonca Düğün Salonu’nda yapılan düğüne akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Genç çifti bu mutlu gününde en yakın dostları da yalnız bırakmadı. İsmailbeylikoyu.com ve goreleses.com Yönetim Kurulu Üyeleri düğündeki davetliler arasındaydı.



Genç çiftin büyük bir titizlikle yürüttükleri düğün programında davetlilere yaşattığı en büyük sürpriz ise gelin arabası oldu.



Oğuzhan ve Esra Kılıçarslan çiftinin hayranı oldukları Vosvos araçları ile düğün salonuna gerçekleştirdiği yolculuk vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Gelin arabası olarak halk arasında "kaplumbağa" adıyla bilinen otomobili süsleyen Kılıçarslan çifti, düğün salonuna hayranı oldukları Vosvos aracıyla geldiler. Vosvos otomobilini gören çok sayıda vatandaş hatıra fotoğrafı çektirdi.



Pembe renkli klasik Vosvos otomobilini süsleyerek gelin arabası olarak kullanan genç çift, ne kadar renkli bir kişiliğe sahip olduklarını yine gösterdiler.



Öte yandan genç çifti düğünlerinde İsmailbeyli Köyü muhtarı Öner Serdal Yenitürk ile ihtiyar heyeti üyesi Okan Kılıçarslan’da yalnız bırakmadı.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN - Fotoğraf: Mücahit KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 2003  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 27.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !