Göreleli Gençler, Spor'da Gururumuz Oldu...

Göreleli gençler, spor branşlarında ki başarılarına başarı katarak göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Gençlerin bu başarısı Görele’de spor adına ne kadar güzel şeylerin yapıldığını da ortaya koyuyor.. Görelespor futbol takımı, Giresun Süper Amatör Ligi 2013-2014 sezonunda bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Görelespor, şampiyonluk kupasını lig’de oynadığı son karşılaşma öncesinde alıp, kupa ve şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.



Şampiyonlar Bu İşi Çok İyi Biliyor

2012-2013 sezonunda da şampiyon olan Görelespor, bu sezon kazandığı şampiyonlukla beraber üst üste ikinci şampiyonluğunu tatmış oldu.

Görelespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme baraj maçında Öz Espiye Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde taraftarına en büyük hediyeyi vermiş olacak.



Gençler Bir Harika

2013-2014 futbol sezonunu 53 puanla 2’nci sırada tamamlayan Görelespor U-19 genç futbol takımı, Grup müsabakalarına Sanayispor ile birlikte katılmaya hak kazandı.

Görelespor U-19 genç takımı, kupasını Görele 13 Şubat İlçe Stadı'nda yapılan törenle ASKF Başkanı Mehmet Güngör ve TFF futbol il temsilcisi Sinan Işık’ın elinden aldı.



Ağabeylerinin İzinden Gidiyorlar

Ligi namağlup lider bitirip yarı final maçında Kayadibi U-14’ü 6-2 mağlup ederek adını finale yazdıran Görelespor U-14, final maçında da rakibi Sanayispor U-14 takımını 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Görelespor U-14 takımı, ağabeylerinden sonra Görele’ye şampiyonluk getiren ikinci takım oldu.



Görele’nin Melekleri Göğsümüzü Kabarttı

Giresun Bölge birincisi ve Karadeniz Bölge birincisi olarak Sivas’ta düzenlenen Türkiye Yarı Final maçlarına katılan Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi Futsal Kız takımı, grubunu birinci olarak tamamladı ve adını finale yazdırdı. Her ne kadar finalde kaybetsede Görele’nin melekleri tüm alkışları hak etti.



Gönüllerin Şampiyonu Oldu

Futbolda küçük erkeklerde Giresun İl Şampiyonu olan Görele Ortaokulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenledikleri ve Okul Sporları Federasyonu'nu tarafından Antalya’da yapılan İlköğretim Okulları arası Danone Küçükler Futbol Turnuvası’na katıldı. Göreleli küçükler, buradaki maçlarda Grubunda ikinci olarak gönlümüzün şampiyonu oldular.
>br>

Görele'ye Bir Şampiyonluk da Taekwondo’dan

Antrenörü Gökhan Kuğu nezaretinde Taekwondo müsabakalarına katılan Gülten Bebek, Görele’ye spor dalında bir başarı daha kazandırdı.

Gümüşhane’de yapılan Taekwondo Gençler Grup Şampiyonası’nda bayanlarda 55 kiloda mücadele eden Görelespor Kulübü’nün lisanslı Taekwondo sporcusu Gülten Bebek, buradaki müsabakaları kazanarak şampiyon oldu. Gülten, böylelikle Göreleli gençlerin sporun her branşında başarılı olduğunu da gösterdi.

Bizde www.goreleses.com olarak tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. Görele’ye ve bizlere yaşattıkları bu gururdan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz ..

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / Görele Ses

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1340  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com) | 24.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !