Köy Camileri, Minareleri İle Birlikte Boyanacak...

İsmailbeyli Köyü Merkez Mahalle Camisi ile Orta Mahalle Camisi’nde, minareleri de dahil olmak üzere bakım ve boyama işlemi yapılacak. Konu ile ilgili İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı’ndan yapılan açıklamada; Merkez Mahalle ile Orta Mahalle Camilerinin minareleri de dahil olmak üzere bakım ve boyanması işlemi için görüşmelere başlandığı, Ramazan ayına kadar boyama işleminin bitirilmesinin planlandığı belirtildi.



Boyama işleminin giderlerinin 12 bin ila 13 bin lira civarında tutmasının tahmin edildiğini açıklayan muhtarlık, boyama işi için ustalarla görüşüldüğünü ve en iyi teklifi veren ustalarla iş yapılacağını açıkladı.



Köy muhtarlığından bu faaliyetin haftasonu kesinleşeceğini, camilerin ve minarelerin bakım ile boyanması konusunda maddi yardım yapmak isteyen köy halkına başvurulacağı belirtildi.

Muhtarlıktan yapılan bir diğer açıklamada ise; Köy muhtarlığı muhtarlık binasının yenileme çalışmalarının yapıldığı ve yeni dizayn verilerek köylülere hizmet vermeye başladığı belirtildi.



Ayrıca yapılan açıklamada Köy muhtarı Öner Serdal Yenitürk ve azaları, köy halkına bir telefon kadar yakınız mesajı verdiler.



Muhtar Yenitürk ve azaları, köy halkının kendilerine daha çabuk ulaşmaları için kendi GSM numaralarını (cep telefon) köy halkına iletilmek amacıyla sitemiz aracılığı ile duyurdular.

Muhtar Ö. Serdal Yenitürk: 0532 787 76 33

Aza İzzet Kılıçarslan: 0533 350 03 67

Aza Okan Kılıçarslan: 0542 682 19 01



Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1109  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 14.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !