Köyümüzdeki Eskiyen Elektrik Direkleri Değişiyor...

İsmailbeyli Köyü Muhtarı Öner Serdal Yenitürk, kendini tanıtma ve projelerini faaliyete geçirme çalışmalarına başladı. İlk işi Görele’nin yeni seçilen Belediye Başkanı Tolga Erener’i ziyaret etmek oldu. Başkandan bir projeleri için söz alan muhtar Yenitürk ve ihtiyar heyeti, köydeki eski elektrik direklerinin değiştirilmesi içinde Elektrik Dağıtım şirketinin Görele İşletme Şefliği ile görüştüklerini ve olumlu sonuç aldıklarını ifade ettiler.



Köy Muhtarlığından aldığımız bilgiye göre; her aza kendi bölgesindeki eskiyen elektrik direklerini tespit edecek ve değiştirilmesi için önümüzdeki günlerde muhtarlık tarafından elektrik dağıtım şefliğine başvurulacak.



Azaların eskiyen elektrik direklerinin tesbiti işlemini dün başlattığı bildirildi. Köydeki her mahalle ve sokakda ki elektrik direklerinin azalar tarafından tek tek kontrol edildiği belirtildi. Aynı zamanda köy mezarlığının aydınlatma direklerinin tellerinin bağlandığı ve yanmayan bazı sokak lambalarının da yanması sağlandığı öğrenildi.

Köylülerin merak ettiği projelerini seçim sürecinde açıklayan Yenitürk, projelerini Muhtarlık süreleri boyunca bir bir yerine getireceklerini dile getirdi.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 987  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 10.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !