İhtiyar Heyetinden Anlamlı Ziyaret...

2014 yerel seçimlerinde İsmailbeyli Köyü’nün yeni muhtarı seçilen Öner Serdal Yenitürk, ve ihtiyar heyeti, yerel seçimlerde Görele Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den adaylığını koyan ve kazanan Tolga Erener’e ziyarette bulundu. İsmailbeyli Köyü’nün yeni muhtarı Öner Serdal Yenitürk ve ihtiyar heyeti, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ‘e, İsmailbeyli Köyü’nün yeni muhtarı Öner Serdal Yenitürk ve ihtiyar heyeti hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Samimi bir havada gecen nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İsmailbeyli Köyü’nün yeni muhtarı Öner Serdal Yenitürk ve ihtiyar heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.



İsmailbeyli Köyü muhtarı Öner Serdal Yenitürk yaptığı açıklamada; "Ben ve azalarım bir hizmet yarışını kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Beni ve yönetimdeki değerli abilerimi köyümüzde muhtarlık görevine layık gördüğünüz için sizlere ismailbeylikoyu.com aracılığı ile bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Görele’nin yeni seçilen Belediye Başkanı Sn. AV. Tolga Erenel’e ziyarette bulunmamızın amacı hayırlı olsun dileklerimizi sunmak ve tebriklerimizi iletmekti. Sn. Başkan bu ziyaretimiz den dolayı memnuniyetini dile getirirken köyümüz için yapılacak olan projelerimizden birine destek sözü verdi. Köyümüz içinde elinden geldiğince yardımcı olacağını iletti. Sizlerle birlikte köyümüz için el ele, gönül günüle İnşallah güzel işler yapacağız"dedi.

Haber: Sabri Kılıçarslan

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1014  )
[ Ekleyen  (İsmailbeyli Haber Ajansı) | 08.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !