Görelespor Şampiyonluğunu İlan Etti ..

2012-2013 futbol sezonunda Giresun süper amatör ligini namağlup şampiyon olarak bitiren Görelespor, 2013-2014 sezonunda da bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylelikle Yeşil-beyazlılar, süper amatörde 2'nci şampiyonluğunu yaşamış oldu.Giresun süper amatör liginde 21. hafta mücadelesinde lider Görelespor, delasmanda takipçisi ASP Spor ile 1-1 berabere kalarak, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yeşil-beyazlı ekibe şampiyonluğu getiren golü, yaklaşık otuz metre mesafeden mükemmel bir gol ile Emrah Arslan kaydetti.



Görelesporlu futbolcular, Giresun'daki karşılaşmadan sonra soyunma odasındaki galibiyet sevincini "selfie" fotoğrafı ile facebook sayfalarında paylaştı.



Şampiyon Görelespor, bu sonuçla puanını 58'e çıkardı. Yeşil-beyazlı şampiyonlar, 21 haftalık maratonda rakip ağlara 68 gol atarken, kalesinde ise sadece 10 gol gördü.

Yeşil-beyazlı ekibimiz ligde son maçını gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Eynesil Belediyespor ile oynayacak. Görele 13 Şubat İlçe Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 12:00'da başlayacak.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 905  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com) | 06.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !