Kılıçarslan ve Tengir Evleniyor ...

Haber sitemiz Genel yayın yönetmeni Oğuzhan Kılıçarslan ve Esra Tengir, bu ayın sonunda evleniyor. Yaklaşık bir yıl önce İstanbul Üsküdar’da bulunan Bulgurlu Semt Konağı’nda yapılan nişan töreniyle, çok sayıda davetlinin şahitliğinde nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Oğuzhan Kılıçarslan ile Esra Tengir, yine İstanbul’da yapılacak düğünle dünya evine girecek.



Genç çiftin düğünü Ümraniye’nin yeni meydanında bulunan Yonca Düğün Salonu’nda yapılacak. Düğün programı büyük bir titizlikle yürütülürken, düğüne gelecek davetlilere hazırlanan düğün davetiyeside genç çift tarafından özenle seçildi. Kılıçarslan ve Tengir çifti, “Sen ve Ben ‘Biz’ ediyor. Kalplerimiz aynı ritmi vuruyor artık. Bir ömür boyu bir yolculuğa çıkmaya hazırız. Başlangıç noktasında bize eşlik etmeye hazırmısınız” sözünü seçerek, davetiyeye yazdırdı.



Öte yandan bugün (03 nİSAN 2014) Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde saat 14:00’da yapılan nikah töreniyle genç çiftin evlilikleri şahitlerin imzaları ile resmileşirken, mutlulukları görünmeye değerdi.



İsmailbeylikoyu.com Yönetim Kurulu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Dünya evine girecek olan Genel Yayın Yönetmenimiz Oğuzhan Kılıçarslan ve Esra Tengir hanımefendiyi tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Beraber çıktıkları bu yolda mutluluklar, güzellikler ve en güzel sevinçler genç çiftimizle beraber olsun. Allah mutluluklarını daim etsin. Hayırlı Olsun.”

Oğuzhan Kılıçarslan ile Esra Tengir’in Kına gecesi ve düğünüyle ilgili bilgileri haber sitemizde bulunan “Köyden Haberler” bölümümüzdeki “ Genç Çifte Mutluluklar Dileriz” başlıklı haberimizde bulabilirsiniz.

Haber-Fotoğraf: Ünal KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1422  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 04.04.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !