Yeşil Bisiklet'ten Karademir Ailesine Büyük Sürpriz...

Kanal7 televizyonunda yayınlanan Yeşil Bisiklet programı, köylülerimizin evinin bahçesini baştan aşağı değiştirdi. Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı’nın Kanal7 Tv'de sunduğu Yeşil Bisiklet, geçtiğimiz haftaki programında Karademir ailesi’ni ziyaret etti. Doğayla barışık bir yaşamın inceliklerini ekrana taşıyan bu program, geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan bölümünde İstanbul Eyüp’te oturan köylülerimizden Karademir ailesinin müstakil aile apartmanına misafir oldu.



Kanal 7’ye başvuruları sonucu programa katılmaya hak kazanan Karademir ailesi’ne adeta talih kuşu kondu. Evlerinin bahçesinin yenilenmesi işlemini Erkan Şamcı’nın sunduğu Yeşil Bisiklet programına emanet eden aile, yenilenme işlemi bittikten sonra gözlerine inanamadı.



Yeşil Bisiklet, Karademir ailesinin evlerinin bahçesini ve duvarını yenilemenin yanında, evinin dış cephesinde de bazı değişiklikler yaptı. Özellikle bahçedeki çimlendirme ve çiçeklendirme göz doldurdu. Ailenin büyüğü Fatma Karademir, bahçenin yenilenmiş halini görünce “ bizi başka bahçeyemi getirdiniz ? inanamadım” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Bu görüntüler karşısında duygulanan Karademir, göz yaşlarını tutamadı.

Programla ilgili müstakil evin bahçesinin eski ve yeni hallerini gösteren fotoğraflar;












Videoyu Açamayanlar için video linki;

http://www.izle7.com/kanal7/izle-4329-kanal-7-yesil-bisiklet-23-mart-2014.html

Haber: Ünal KILIÇARSLAN /İBHA

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 2419  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN /İBHA) | 24.03.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !