Burak Can, Binler Tarafından Uğurlandı...

Okmeydanı’nda bir grubun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu’nu binlerce kişi uğurladı.İki ayrı camide kılınan cenaze namazının ardından gencin cenazesi Giresun’a gönderilmek üzere otobüse konuldu.Burak Can'ın ölümünü duyan ve sosyal medyadan yapılan çağrılarla mahalleye gelen binlerce kişi slogan atarak Okmeydanı'na yürüdü.



Baba Halil Karamanoğlu "Benim sağ ve solla herhangi bir işim yok. Biz hep beraber Türk milletiyiz, Türküz. Bizim vatanımız tek. Bu olayları tasvip etmiyoruz. Herkesin evladı var. Benim canım yanıyor. Yazık günah bu millete, bu çocuklara yazık. Bütün gençlere yazık" dedi.



Burak Can Karamanoğlu (22) için ilk tören Okmeydanı’nda bulunan Konak Camii’nde getirildi. Burada yapılan cenaze töreninin ardından gencin cenazesi binlerce kişinin omuzlarında taşınarak Piyalepaşa Camii’ne getirildi. Burak için burada ikinci kez cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine kadın erkek binlerce kişi katıldı. Cenaze töreni sırasında sık sık, “Berkin Berkin dediniz, Burak’ı yediniz” sloganları atıldı.



Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Gencin cenazesi daha sonra omuzlara alınarak otobüse taşındı. Burak Can daha sonra dualar, ellerde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Giresun'a uğurlandı.

Kaynak: ajanslar

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 865  )
[ Ekleyen  (ajanslar) | 13.03.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !