Görele Şehitliği Yenilendi...

Görele Belediyesi tarafın ‘Görele Şehitliği’ yeniden düzenlendi.Görele Belediyesi tarafından “Görele Şehitliği”nde çevre düzenlemesi ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. Konuyla ilgili Görele Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan haberde şunlar kaydedildi;Kazandırılan projelerle Görele’de değişimin mimarı olan Ertuğrul Melikoğlu, ilçe şehitliğinde de çalışma başlatarak, şehitliği modern bir görünüme kavuşturdu.



Yaptığı yeniliklerle ilçenin görünümüne modernlik kazandıran Melikoğlu, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Melikoğlu, ilçenin Kumyalı Mahallesinde bulunan şehitliği de unutmayarak, modern bir görünüme kavuşturdu.



Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Melikoğlu, Görele Şehitliğinde de çalışma başlatarak, çevre düzenlemesi ve çiçeklendirme çalışmalarıyla şehitliğe bir renk kattıklarını söyledi.



İlçedeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Melikoğlu, “İlçemizde yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarıyla bir çok yerde değişimin mimarı olduk. Tabi ki ilçemiz için büyük öneme sahip olan şehitliğimizi de unutmayarak, şehitliğimizde hummalı bir çalışma başlattık. Şehitliğimizin çevre düzenlemesini yaparak çalışmalarımızı sonlandırdı. Çalışmalarımız şehitliğimizdeki çiçeklendirme çalışmalarıyla devam ediyor. Çiçeklendirme çalışmalarımızda şehitliğimize ayrı bir renk katacaktır” dedi.






GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 748  )
[ Ekleyen  (Görele Belediyesi) | 12.02.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !